PLUS

Bij PLUS kan je online je boodschappen bestellen. Het online assortiment is hard groeiende en bestaat uit bekende A-merken en het Plus-huismerk. De online supermarkt van PLUS is steeds populairder aan het worden. Wil je weten of PLUS ook bij jou de boodschappen kan bezorgen? Wanneer je je postcode op de website van PLUS invoert, kan je zien of Plus ook de boodschappen bij je thuis kan bezorgen. Ophalen bij een Plus winkel bij jou in de buurt is ook mogelijk. Bovendien kan PLUS ook de boodschappen op je vakantieadres of werkadres bezorgen. En extra voordeel bij PLUS want met PLUS express kunnen de boodschappen die je vandaag besteld, ook vandaag nog geleverd worden! 

Hoe kan ik boodschappen bestellen bij PLUS?

Boodschappen bestel je eenvoudig via de website van PLUS. Je maakt een online account aan en kiest de juiste winkel. Je kunt ook je postcode invoeren. Je ziet dan meteen of bezorging van de boodschappen mogelijk is of dat er een winkel in de buurt is waar je de boodschappen kunt afhalen. 

Boodschappen bestellen bij PLUS met gratis bezorging

De website van PLUS

Op de website van PLUS kan je alle producten snel en gemakkelijk vinden. Je zoekt per categorie of klikt handig door de aanbiedingen heen. Plus heeft ook een boodschappenhulp. Boodschappen doen met de boodschappenhulp gaat nog sneller. Je maakt handig een lijstje en de boodschappenhulp zoekt alle producten voor je op. Jij klikt vervolgens het gewenste product snel aan. Je boodschappenlijstje kan je zelfs bewaren voor de volgende keer, zodat je de volgende keer vaak gekochte artikelen snel kunt terug vinden. 

Ga direct naar PLUS

Boodschappen bestellen met app van PLUS

Het is ook mogelijk om je boodschappen te bestellen met de app van PLUS.
In de app van PLUS kan je eenvoudig een boodschappenlijstje maken. Op deze manier is het mogelijk om overal je boodschappenlijstje bij te houden en je boodschappen snel te bestellen.

Het online assortiment

Het assortiment van PLUS is online hard groeiend en steeds uitgebreider. Je hebt dus online bij PLUS ook steeds meer keus. Bovendien gelden de aanbiedingen van PLUS ook online. 

Bezorgen van je boodschappen bij PLUS

Het minimale bestelbedrag voor het bezorgen van je boodschappen van PLUS is slechts 25 euro. Dat is een groot voordeel in vergelijking met andere supermarkten die een hoger minimum bestelbedrag hebben. Voor het bezorgen van je PLUS bestelling wordt 6 euro in rekening gebracht. Bij een aantal PLUS supermarkten is het ook mogelijk om voor 2,50 euro extra te kiezen voor PLUS Express levering. Met PLUS Express heb je je boodschappen nog sneller in huis. Boodschappen besteld voor 16:00 uur, worden dezelfde dag nog bij je bezorgd of staan voor je klaar in één van onze winkels. Met PLUS kan je de boodschappen dus extra snel in huis hebben. 

Vandaag nog je boodschappen laten bezorgen? Het kan nu met de PLUS express. Vandaag besteld = vandaag in huis voor 2,50 euro extra. 

PLUS Express: over 2 uur boodschappen thuis 

Een heel groot voordeel bij PLUS is deze unieke snelle service van thuisbezorgen of afhalen. Je kunt bij PLUS kiezen voor PLUS Express en daarmee is het mogelijk om je boodschappen over 2 uur al in huis te hebben. Je boodschappen worden in je eigen PLUS winkel verzameld en kunnen daardoor snel worden thuisbezorgd. Voor deze service betaal je 2,50 euro extra bovenop de standaard bezorg- en afhaalkosten. 


Afhalen van je boodschappen bij PLUS

Boodschappen afhalen is ook mogelijk bij PLUS. Op de website selecteer je handig een PLUS supermarkt met een ophaalpunt. Voor het ophalen van je boodschappen bij PLUS is er geen minimaal bestelbedrag. Het ophalen van boodschappen kost 2,50 bij PLUS. Ook bij het ophalen van je boodschappen kan je bij een groot aantal PLUS supermarkten kiezen voor een PLUS Express bestelling voor 2,50 euro extra, daarmee staan je boodschappen extra snel klaar voor je. 

Korting online boodschappen bij PLUS

We hebben weer een speciale kortingscode voor je klaarstaan voor gratis bezorging of ophalen van de boodschappen bij PLUS! Op onze kortingscode pagina ontdek je alles over de kortingscode en lees je hoe het werkt. Klik op onderstaande knop voor meer info over de korting. 

Gebruik direct de kortingscode van PLUS

Wanneer je de speciaal geselecteerde actieproducten bij PLUS in je winkelwagen doet, hoef je geen bestelkosten te betalen. Op deze manier ontvang je dus korting op je online boodschappen bij PLUS. 
Actuele kortingscodes op je bestelling van PLUS plaatsen wij altijd op deze pagina en op onze kortingscode-pagina.

Ga naar de website van PLUS