Butlon

Butlon is één van de nieuwste online supermarkten waar je voordelig boodschappen kunt bestellen. Je kunt hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen. We zien hier veel grootverpakkingen (horecakwaliteit) uit de koeling en diepvries tegen een heel laag tarief. Butlon noemt zichzelf dan ook de voordeligste online supermarkt. De bezorging van Butlon is inmiddels door heel Nederland. Voor 12 uur besteld = morgen in huis. 

Hoe kan ik boodschappen bestellen bij Butlon? 

Bij Butlon kan je de boodschappen bestellen via de website en via de app. Bestellen werkt eenvoudig en bezorging is vaak al de volgende dag mogelijk. 

Ga direct naar Butlon

Butlon is ooit ontstaan als een platform waar je eten van een restaurant kon bestellen en is ondertussen uitgegroeid tot een landelijke online butler voor het bezorgen van je eten. Hier bestel je zowel de avondmaaltijd als de wekelijkse boodschappen. En vooral dat laatste is hier (mede door de coronacrisis) een groot succes. Hoe komt het dat Butlon zo goedkoop boodschappen kan aanbieden? Het geheim zit 'm in groots inslaan en de beperkte houdbaarheidsdatum van een aantal producten. 

Boodschappen bestellen bij Butlon

Wat is het bezorggebied van online supermarkt Butlon? 

Butlon's bezorggebied is inmiddels uitgebreid naar héél Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Minimum bestelbedrag is hier 50 euro. De bezorgkosten zijn dan €6,95. Bij bezorging vanaf €70,- kost bezorging je €2,95. Plaats je bestelling vóór 12 uur en bezorging is de volgende dag al mogelijk. 

De website van Butlon

De website van Butlon is overzichtelijk. Je kunt via de website de boodschappen bestellen. Hier zie je duidelijk alle categorieën en kan je de producten snel vinden. Opvallend bij Butlon is dat je bij heel veel producten de houdbaarheidsdatum ziet staan. Vooral bij acties is dit het geval. Dit heeft ermee te maken dat de THT datum korter is dan gebruikelijk op producten, maar dat alles verklaart de lage prijs bij Butlon. Houd hier rekening mee bij het bestellen van je boodschappen. 

Ga naar de online super Butlon

Je kunt op de website van Butlon ook terecht voor maaltijden van restaurants. Zoek op postcode of plaats en je ziet welke restaurants zijn aangesloten bij Butlon. 

Het online assortiment

We zien dat het online assortiment bij Butlon verrassend groot is. Je ziet hier groenten en fruit, vlees, vis en kip maar ook veel diepvriesproducten. Je kan hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen en het assortiment groeit hier. Populaire producten zijn hier bijvoorbeeld de Butlon diepvries kipfilet, de speciale wijn en de diepvriessnacks van bijvoorbeeld de Vegetarische Slager. Het loont hier zeker om de dagacties en op=op acties eens goed te bekijken. Hier ontvang je vaak grote korting op (soms wegens beperkte houdbaarheidsdatum). 

Wat maakt dat de Butlon boodschappen zo voordelig zijn? 

Voordelig je boodschappen inkopen lukt bij Butlon vaak omdat je hier grootverpakkingen kunt bestellen tegen een voordelig tarief dankzij de samenwerkingen van Butlon met horecehandels. Maar let op; bij een aantal acties moet je hierbij wel letten op de houdbaarheidsdatum van de producten. Butlon koopt het grootste gedeelte van de producten in bij ILG Food Group, dit is eigenlijk een groothandel voor groothandels waar restaurants en horecabedrijven inkopen. Hierdoor shop je hier tegen een gunstige prijs producten van hoge kwaliteit. 

Ervaring met boodschappen bestellen bij Butlon? 

Heb jij inmiddels al een ervaring met boodschappen bestellen bij Butlon? Omdat Butlon nog niet zo lang actief is als online supermarkt zijn wij uiteraard erg nieuwsgierig naar je ervaring. Mocht je het leuk vinden, dan kan je over deze supermarkt een review achterlaten. Dat mag gaan over de bezorgservice, de producten, het bestelproces en je algehele ervaring bij Butlon. We horen het graag! 
Omdat het aantal bestellingen van Butlon in Nederland hard groeit, kan je Butlon ook binnenkort verwachten in Duitsland en België. Er wordt al hard gewerkt aan een opening in de buurlanden. 

Afhalen van de boodschappen bij Butlon

We krijgen wel eens de vraag of boodschappen afhalen bij Butlon ook mogelijk is. Maar helaas, dat is niet mogelijk. Je kunt de boodschappen alleen laten bezorgen. 

Korting boodschappen Butlon 

Ben je op zoek naar een kortingscode van Butlon? Op dit moment is er geen actieve kortingscode beschikbaar. Wel kan je als je klant bent (geworden) bij Butlon je vrienden uitnodigen en hen 5 euro korting toesturen. Als zij een bestelling plaatsen, ontvang je zelf ook 5 euro korting in je account. Een ideale manier om ook anderen in je omgeving enthousiast te maken over de online super! 
Actuele kortingscodes kan je altijd hier vinden. 

Ga naar de website van Butlon