Hoogvliet

Bij Hoogvliet kan je online boodschappen doen. Het laten bezorgen van de boodschappen kan nog niet in heel Nederland. Wel werken ze aan een uitbreiding van het bezorggebied. Het aantal afhaalpunten bij Hoogvliet is al wel aanzienlijk groter. Je kunt je boodschappen ook afhalen in een aantal winkels. 

Hoe kan ik online boodschappen bestellen bij Hoogvliet?

Boodschappen bestel je eenvoudig via de website van Hoogvliet. Je maakt een online account aan en kiest de juiste winkel. Je kunt ook je postcode invoeren. Je ziet dan meteen of bezorging van de boodschappen mogelijk is of dat er een afhaalpunt in de buurt is. Voor een online bestelling bij Hoogvliet betaal je servicekosten van 2,49 euro per bestelling. 

De website van Hoogvliet

Website Hoogvliet makkelijk zoekenOp de website van Hoogvliet kan je snel een boodschappenlijstje maken. Hoogvliet heeft een makkelijke lijst/zoekoptie gemaakt. Je kan hierin eenvoudig achter elkaar de producten invoeren die je nodig hebt. Je typt bijvoorbeeld "brood (enter) kaas (enter) hagelslag (enter)". Je hebt zo heel snel een lijstje compleet. Je hoeft dan alleen nog een keuze te maken uit het specifieke product dat je wilt.
Ook is er een zogenaamde smartlist. Hierin staan bewaarde lijsten, maar ook persoonlijke suggesties en vaak gekochte producten. Ook het terughalen van eerdere bestellingen kan erg makkelijk zijn.

Bezorgen van je boodschappen bij Hoogvliet

Je kunt je boodschappen van Hoogvliet laten thuisbezorgen. Dit is echter nog niet mogelijk door heel Nederland. Op dit moment is het mogelijk in de regio Den Haag, Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.
Hoogvliet zegt echter wel te werken aan een uitbreiding hiervan. Op de website van Hoogvliet ontdek je snel in welke plaatsen Hoogvliet boodschappen kan thuisbezorgen. 

Pick Up Points van Hoogvliet

Je online boodschappen van Hoogvliet kan je snel afhalen bij een afhaalpunt van Hoogvliet.
Je kunt zelf je ideale afhaalmoment kiezen tijdens het bestelproces. Van zondag tot en met vrijdag geldt; voor 23.59 uur bestelt, de volgende dag vanaf 14.00 uur afhalen. Op donderdag en vrijdag geldt zelfs dat je de volgende dag vanaf 8.00 uur je boodschappen kunt ophalen als je voor 11.59 uur bestelt. 

Het assortiment van Hoogvliet

Hoogvliet geeft aan dat ze ruim 10.000 producten hebben in hun online store. Eenvoudig te vinden via de hoofdcategorieën zoals "Vlees, kip, vis" en "Snacks, koek, snoep". Ook hierin zijn de producten weer onder verdeeld in subcategorieën. Bij Hoogvliet koop je de bekende A-merken en het huismerk tegen scherpe tarieven. In de websuper van Hoogvliet hebben zij daarnaast een aantal producten geselecteerd die je alleen online kunt kopen. 

Boodschappen bestellen met de app van Hoogvliet

Boodschappen bestel je bij Hoogvliet via de website. Er is wel een app beschikbaar van Hoogvliet, maar het online bestellen werkt daarin (nog) niet. Hoogvliet geeft aan met deze optie bezig te zijn. In de app van Hoogvliet zie je de weekaanbiedingen en recepten. Producten kan je op je boodschappenlijstje plaatsen, zodat je in de winkel niets vergeet. 

Korting online boodschappen bij Hoogvliet

Wil je graag eens online bestellen bij Hoogvliet en ben je op zoek naar een actuele kortingscode van Hoogvliet? Op deze pagina plaatsen wij actuele kortingscodes waarmee je korting krijgt op je bestelling bij Hoogvliet. Speciale acties rondom de bezorging van je online bestelling plaatsen wij ook op onze site. 

Ga naar de website van Hoogvliet